Borgmesteren på besøg i Skælskør Fiskehus

by admin
0 comment

“En perle i Skælskør

Det var en kæmpe fornøjelse at besøge Henriette og Kurt Hansen fra Skælskør Fiskehus på Havnevej 14 i Skælskør i fredags. De har i løbet af få år etableret en rigtig god virksomhed på havnen med 18 ansatte i højsæsonen og mod på endnu flere tiltag, som kan være med til at øge omsætningen og dermed antallet af medarbejdere yderligere.

På adressen findes en fiskebutik med et utroligt bredt sortiment af friskfanget fisk, lækre hjemmelavede salater og fiskefrikadeller samt egne røgvarer. Der er også take away.

I cafeen, med udsigt til Skælskør Fjord, er der mange spændende menuer og med en klar strategi om, at børnefamilier også skal have råd til at spise på cafeen.

Borgmester Knud Vincents nød samværet med de meget engagerede ejere og fik drøftet fremtidsplaner.

Slagelse Erhvervscenter ønsker Henriette og Kurt pøj pøj med deres planer for området og udtrykker stor respekt for det gå mod med at udvikle en del at Skælskør omkring havnen således, det bliver mere spændende at bo i byen, der tiltrækkes flere turister og ikke mindst skaber arbejdspladser.” skriver Per Madsen, Slagelse Erhvervscenter.

Vi siger også 1000 tak for rigtig hyggeligt besøg – rigtig go dialog – vi glæder os til samarbejdet – til gavn for for os – og Skønne Skælskør.

Borgmester Knud Vincents nød samværet med de meget engagerede ejere og fik drøftet fremtidsplaner.
Borgmester Knud Vincents på besøg i Skælskør Fiskehus.

You may also like